O nama

Ko smo mi ?

Firma Keller d.o.o, osnovana je 1999.godine i od tada se uspešno bavi uvozom, prodajom i servisiranjem Karcher mašina i uređaja. Sada, nakon 15 godina uspešnog poslovanja i stotine zadovoljnih klijenata, možemo reći da naša firma igra jednu od vodećih uloga u distribuciji Karcher mašina i uređaja na prostoru cele Srbije, Crne Gore.

Šta radimo ?

Keller d.o.o. iz Niša je preduzeće koje se bavi uvozom proizvoda robne marke Karcher iz Nemačke kao i servisiranjem istih. Posedujemo sertifikat za servisiranje Karcher uređaja i opreme kao ovlašćeni serviseri.

Naša vizija

Ulažemo maksimalan trud da budemo što bolji u svom poslu kako bi opravdali Vaše poverenje, koje je nama najbitnije. Želimo da proširimo naš udeo na našem tržištu, stručnošću, brzinom, profesinalnim pristupom kako bi postojećim a i novim kupcima uvek bili na raspolaganju kako prilikom izbora opreme tako i prilikom redovnog servisiranja.

Želite saradnju sa nama ?

Dobrodošli, želimo je i mi ! Ukoliko, kao i mi, verujete Karcher proizvodima i smatrate da su najbolji na našem tržištu nudimo Vam mogućnost da nam se pridružite kao partneri. Ukoliko želite da ostvarimo saradnju, molimo Vas da nas kontaktirate i mi ćemo Vam objasniti sve detalje u vezi sa prodajom naših proizvoda.

Šta možemo učiniti za Vas danas ?

Želite da kupite neki od naših proizvoda ali niste sigurni koji je najbolji ? Nema problema, recite nam za koju Vam je namenu potreban proizvod a mi ćemo Vam najiskrenije preporučiti najbolji proizvod na osnovu našeg bogatog iskustva.

Nije nemoguće da se najbolji proizvodi pokvare ili da imaju fabričku grešku. Zapamtite niko nije savršen ! Ali ako se to desi, nije problem, pogledaćemo proizvod i u garantnom roku rešiti sve nedostatke pritom dajući Vam savet kako je najbolje održavati proizvod kako bi što duže trajao.

Prilikom kupovine proizvoda ako niste sa teritorije Niša možemo Vam poslati isti kurirskom službom. Prilikom kupovine navedite kada Vam je najbolje vreme dostave i tako će i biti.

Nama je najbitnije da Vi budete zadovoljni, samim tim mi smo ispunili naše obaveze na najbolji način i osećamo se odlično. Raduje nas to što se naši kupci vraćaju i preporučuju nas svojim prijateljima i poslovnima partnerima. Zato se trudimo da damo svoj maksimum kada je briga o korisnicima u pitanju. Ovo je zaista lako proveriti 🙂

Obzirom da postojimo mnogo dugo, nije baš na hiljade, više ih je. Ali nama je skromnost drugo ime. Volimo kada pričaju o nama, kada nas hvale kada kažu kako su zadovoljni ovim ili onim. Trudimo se da svakog kupca ispoštujemo i da na osnovu njegovih potreba učinimo sve da dobije maksimum od proizvoda koji su mu potrebni. Poverenje se stiče godinama a mi, sa 30 godina iskustva i postojanja na tržištu i dalje smo skromni i težimo ka tome da tako i ostane.