, , , ,

EB 30-1 LI-on

Availability:

Доступно као наруџбина на захтев


EB 30-1 LI-on je prva električna metla na akumulatorski pogon za profesionalne korisnike, koju je Kärcher je sada izbacio na tržište. Novorazvijeni uređaj raspolaže jednostavno izmenljivim valjkom za metenje i lako skidivim rezervoarom za nečistoću, pa je time metla i đubrovnik u jednom. EB 30-1 LI-on omogućuje brzo, tiho (56 dB(A)) i pouzdano čišćenje zaprljanih mesta na tvrdim površinama i tepisonima tokom radnog vremena.

EB 30-1 LI-on je prva električna metla na akumulatorski pogon za profesionalne korisnike, koju je Kärcher je sada izbacio na tržište. Novorazvijeni uređaj raspolaže jednostavno izmenljivim valjkom za metenje i lako skidivim rezervoarom za nečistoću, pa je time metla i đubrovnik u jednom. Omogućuje brzo, tiho (56 dB(A)) i pouzdano čišćenje zaprljanih mesta na tvrdim površinama i tepisonima tokom radnog vremena.
EB 30/1 Li-Ion se uključuje i isključuje preko nožnog prekidača. Ravan uređaj (90 mm) podilazi ispod grejnih tela i nameštaja sa malim razmakom od poda i kupi slobodnu nečistoću blizu ivice u razmaku od samo 2 mm. Teleskopska drška sa ručicom može da se podesi na telesnu visinu rukovaoca, a pomoću kardanskog zgloba može da se pomera u sve pravce. U pauzama tokom rada uleže u vertikalnu poziciju. Pošto EB 30/1 Li-Ion radi bez kabla, nije vam potrebno vreme za opremanje. Električna metla EB 30-1 LI-on na tepisima može da radi oko 30 minuta, a na tvrdim površinama 45 minuta, pre nego što ponovo morate da napunite snažnu nikl-kadmijum akumulatorsku bateriju. Pomoću punjača za brzo punjenje, koji možete da dobijete po izboru, vreme punjenja se sa 3 časa smanjuje na 90 minuta. Izmenljive akumulatorske baterije dozvoljavaju rad sasvim bez prekida

Specifikacija

Radna širina 300
Sadržaj rezervoara (l) 1
Čisto trajanje rada 41 – 52
Vreme punjenja akumulatorske baterije 5
Akumulatorska baterija 7,2 / 1,3
Težina 2,8
Dimenzije (D × Š × V) 250 x 300 x 1340

Standardna oprema

Akumulatorska baterija
Valjak četke, standardni